ArabicEnglishHebrewRussian

הצטרפו אלינו

והשארו מעודכנים תמיד

85נחל.

בית הספר למשחק "בית צבי" מזלזל בתמיכה אשר מיועדת לתלמידיו. אגו או אדישות?

בתאריך 11.01.2021 ע"י המגן נשלח מכתב לבית הספר למשחק "בית צבי", נמסר ל "בית צבי" שסטודנטים של בית הספר רשאים לקבל סיוע עבור שכר הלימוד, חבילות מזון ועוד.

אישור שליחת מכתב – לחץ כאן

תוכן המכתב – לחץ כאן

קיבלנו תשובה מזעזעת: "הנושאים שהועלו על ידך מצויים באחריות ההנהלה והיא אינה מוצאת לנכון לקיים בהם דיון עם גורם נוסף כלשהוא".

לתשובה מטעם בית צבי – לחץ כאן

 

חשוב לדעת:

בית צבי – ביה"ס לאמנויות הבמה הינו עמותה, מס' עמותה ע"ר 580042901.

תקציב שנתי בסך של – 10,986,829 ₪ (2019).
משכורות בסך של כ 6,000,000 ₪ ( 2019 ).
שכר המנכ"ל כ 30,000 ₪ ( 2019).
תמיכה ממשלתית 2019 – כ 2,500,000 ₪ (2020).
מלגות לסטודנטים: רק כ 300,000 ₪.

 

 

בעמותה ( "בית צבי" ביה"ס לאמנויות הבמה, מספר ארגון: 580042901 ) יש רק 42 חברים, כמו כן לסטודנטים כלל לא ניתן להתקבל לעמותה כחבר/ה.
חשוב לציין: התקנון של העמותה אינו מופיע באתר של בית הספר, לכן כדי לקרוא ו/או לקבל את התקנון חובה לשלם אגרה לרשם העמותות ( 33 ₪ ) .
יש חשיבות רבה שהסטודנטים יהיו חברים בעמותה וגם בוועד, תלמידים חייבים לדעת לאן הולך הכסף ו/או מדוע בית הספר "בית צבי" מזלזל בתמיכה אשר מיועדת לתלמידיו.

קרא תחקיר על בית הספר למשחק "בית צבי" – לחץ כאן.

בתאריך 10.01.2021 ע"י המגן נשלח מכתב ל "בית צבי": הפחתה בשכר הלימוד, לאפשר לסטודנטים להתקבל כחברים בעמותה ( ע"ר 580042901 ), לקיים אודישנים ללא עלות. בית הספר "בית צבי" אינו טורח להגיב ו/או התגובה טרם התקבלה.

קרא את המכתב – לחץ כאן

לחץ כאן לצפות באישור שליחת המכתב.

קרא את המכתב – לחץ כאן

 

בארגון המגן סטודנטים יכולים לקבל סיוע עבור שכר הלימוד – לפרטים לחץ כאן.

שתפו לחברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מאבקים

מאבקים: 1. אשכולות – לחץ כאן 2. יידשפיל – לחץ כאן 3. פאודה (תשלום לניצבים) – לחץ כאן 4. גופי השידור (הצהרה) – לחץ כאן

קרא עוד »